Blomberg jobber for en bærekraftig utvikling

Hvordan gjøre hvitevarer mer bærekraftig?
Det er et spørsmål vi hele tiden stiller oss. Blomberg er opptatt av planeten, og jobber for å utvikle hvitevarer med minst mulig belastning på miljøet. Hvis du lurer på hva slags tiltak vi har gjort til nå, bør du lese videre. Men det stopper ikke her, for vi har store ambisjoner om å gi deg og fremtidige generasjoner mer miljøvennlige hvitevarer i årene som kommer.

Blomberg jobber for en bærekraftig utvikling

Resirkulerte materialer gir mange fordeler

Forsøpling er et økende miljøproblem, og Blomberg ønsker å ta aktive grep som har betydning for planeten. Resirkulerte plastflasker er et verdifullt materiale som Blomberg har tatt i bruk i sin produksjon. Store mengder resirkulerte plastflasker har blitt brukt i utvikling av nye deler til vaskemaskin og tørketrommel. Det har også blitt laget motstandsdyktige deler av resirkulert fiskegarn og industrielt tekstilavfall i oppvaskmaskin og ovn for å redusere mengden plast i havet. Alle apparatene med resirkulerte materialer har like gode egenskaper og kvalitet som de uten.

Bærekraftig med moderne teknologi

Blomberg ser alltid etter nye teknologier og funksjoner som kan bidra til en mer bærekraftig hverdag.

Automatisk dosering er bra for miljøet

Vi ønsker å gjøre hverdagen din enklere med automatisk dosering, slik at du ikke trenger å beregne riktig mengde vaskemiddel selv. Sensorer vil beregne riktig mengde vaskemiddel og vann for best mulig vaskeresultat. Du har kanskje ikke tenkt på det, men for mye vaskemiddel kan føre til at maskinen bruker mer vann og strøm. I tillegg til et høyere forbruk av vaskemiddel, som gjør at produsentene må produsere mer - som kanskje ikke er nødvendig? Med automatisk dosering sparer du både lommeboka og miljøet.

SelfDose oppvaskmaskiner

SelfDose vaskemaskiner

Oppvaskmaskin
Automatisk dosering gir perfekt vaskeresultat, og med opptil 28%* mindre oppvaskmiddel enn hvis du skulle beregnet selv. Dette gjelder for hver oppvask du kjører, og har derfor en stor betydning når det kommer til mengde produkt, vann- og strømforbruk. Det eneste du trenger å gjøre er å fylle opp kammeret for oppvaskmiddel en gang imellom, og la maskinen gjøre resten. 

Vaskemaskin
Med automatisk dosering beregner vaskemaskinen riktig mengde vaskemiddel for å oppnå et perfekt vaskeresultat.

Blomberg har kjøleskap som reduserer matsvinn

Det er enorme mengder mat som blir kastet hvert år, og hvordan kan Blomberg bidra til å gjøre matsvinnet mindre? Jo, med kjøleskap som gir deg lengre tid til å spise opp maten før den blir dårlig.

Vitamin Protection Zone

Meat and Dairy Zone

Freezer Defence

Blomberg sin Vitamin Protection grønnsaksskuff har en nyskapende 3-farget lysteknologi som etterlikner det naturlige sollyset. Denne teknologien bevarer vitaminene i frukt og grønnsaker slik at de holder seg ferske lenger, og du kaster mindre.

Meat and Dairy sonen til kjøtt og meieriprodukter holder temperaturen rett over frysepunktet, slik at disse matvaregruppene beholder smaken, næringsinnholder og ferskheten lenger. Ferdig tilberedt mat har også en fordel her, og et godt tips for å kaste mindre mat er jo å ta vare på middagsrestene.  

En funksjon som gir økt holdbarhet i fryseren er Freezer Defense, som sørger for at fryseren fortsetter å virke helt ned i 15 kuldegrader. Du kan være trygg på at maten holder seg stabil, og på denne måten slipper du kanskje å kaste maten.   

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Functionality, Statistics and Marketing