Kjøl og frys

FEATURES

VitaminCare+

Blomberg sin Vitamin Protection grønnsaksskuff har en nyskapende 3-farget lysteknologi som etterlikner det naturlige sollyset. Denne teknologien bevarer vitaminene i frukt og grønnsaker slik at de holder seg ferske lenger, og du kaster mindre.

Frostfriteknologi med to kretsløp

Dette er en avansert frostfriteknologi med to kretsløp, som gir en mer homogen, energieffektiv og stille kjøling. Denne fås til visse side-by-side-løsninger og kjøle-/fryseskap fra Blomberg.

I konvensjonelle frostfrie systemer produserer ventilatoren en konstant luftstrøm mellom fryse- og ferskvarerommene. Et av de mest allminnelige problemene ved dette systemet er at lukten i rommene blander seg. I Blombergs frostfriteknologi med to kretsløp gir to ventilatorer – en til fryseren og en annen til ferskvarerommet – separat luftsirkulasjon. Med andre ord er det ikke noen luftoverføring mellom fryse- og kjølerommet. På grunn av denne separate luftbevegelsen blandes ikke luften i fryserdelen seg med luften i kjøledelen, og blanding av lukt unngås.

Luftsirkulasjonen med to kretsløp skaper også en mer homogen luftfordeling, som gir matvarene bedre holdbarhet. Ettersom fryserluften kun sirkulerer i fryserommet, fryses maten hurtigere, sammenlignet med konvensjonelle frysere. Dessuten skaper den separate luftsirkulasjonen lavere temperatursvingninger i kjølerommet, og matvarene får en lengre holdbarhet. Denne effektive kjøleteknologien gir en energibesparelse på opptil 60% sammenlignet med kjøle-/fryseskap i klasse "A". Videre er støynivået satt ned til et meget lavt nivå, så du får et fredelig miljø på kjøkkenet ditt.

Elektroniske betjeningsknapper

Det elektroniske touch-panelet på visse Blomberg-modeller gjør det mulig å foreta nøyaktige temperaturinnstillinger.

Funksjonene til hurtig nedkjøling og hurtig nedfrysing gjør det mulig å kjapt øke og gjenopprette temperaturnivået i kjøleskapet eller fryseren etter å ha lagt inn store mengder friske matvarer.

Dessuten har alle elektroniske modeller et integrert alarmsystem som advarer deg hvis døren til skapet ved et uhell står på gløtt.

Belysning med hvitt LED-lys

Visse modeller har belysning med hvitt LED-lys, som gir bedre oversikt i skapet, et mer estetisk utseende og et mindre energiforbruk.

Vinhylle

Oppbevaring av flasker til kjøling kan være plasskrevende og medføre risiko for at flaskene ruller eller blir liggende vanskelig til. En vinhylle er tilpasset flaskens form så den blir liggende stødig og med enkel tilgang. Den fungerer også utmerket til brusflasker eller andre flasker med samme type form.

Meat and Dairy Zone

Meat and Dairy sonen til kjøtt og meieriprodukter holder temperaturen rett over frysepunktet, slik at disse matvaregruppene beholder smaken, næringsinnholder og ferskheten lenger. Ferdig tilberedt mat har også en fordel her, og et godt tips for å kaste mindre mat er jo å ta vare på middagsrestene.  

Twist Ice Maker

Med Blombergs smarte isbitkasse er isbitene klare etter tre enkle trinn: Fyll beholderen med vann, vri bryteren og trekk ut brettet for å hente de ferdige isbitene.

Freezer Defense

En funksjon som gir økt holdbarhet i fryseren er Freezer Defense, som sørger for at fryseren fortsetter å virke helt ned i 15 kuldegrader. Du kan være trygg på at maten holder seg stabil, og på denne måten slipper du kanskje å kaste maten.   

Ventilert kjøling

Gir bedre fordeling av kald luft gjennom skapet.

Justerbare glasshyller

Hyllene i mange av Blombergs kjøle-/fryseskap er laget av sikkerhetsglass og er meget støtssikre.

De hjelper til med å forhindre at mat og drikke søles ned på laverestående hyller, hvilket gjør rengjøringen lettere. I tillegg kan høyden på hyllene justeres, hvilket gir maksimal fleksibilitet.

Reversibel dør

Brukervennlig håndtak

Blombergs kjøleprodukter er utstyrt med brukervennlige og robuste aluminiumshåndtak. Dette gjør det ikke bare lett å åpne døren, men gir også skapet et elegant utseende.

Hurtigfrysing

Rask frysing gjør det mulig å raskt senke og gjenopprette temperaturen i fryseren etter at du har plassert store mengder mat i det.

Hurtigkjøling

Mulighet for hurtig nedkjøling gjør det mulig å raskt senke og gjenopprette temperaturen i kjøleskapet etter at du har plassert store mengder fersk mat i det.

Feriemodus

For å redusere energiforbruket når du er på ferie kan du sette kjøledelen i feriemodus. Da fortsetter fryseren å fungere som normalt, mens kjøledelen lar temperaturen stige til omtrent 15 grader (dette varierer fra model til modell). Dette passer da når kjøledelen er tømt for temperatursensitivt innhold mens du er på ferie.

Stor kapasitet

Til tross for at utvendige mål er like, kan innsiden være svært forskjellig. Best mulig utnyttelse av innvendig plass, uten å gå på kompromiss med isolering (og dermed energiforbruk) er en kunst. Blomberg skap designes alltid for å være funksjonelle og gi best mulig plass til oppbevaring av kjølevarer.  

No Frost

Takket være denne teknologien dannes ingen is i fryseren - du trenger aldri å avrime den igjen.

Lavt lydnivå

I dagens husholdninger hvor åpne løsninger med stue og kjøkken er mer og mer vanlig vil man ha minst mulig forstyrrelser fra hvitevarene. Med et lydnivå på kun 36dB er kjøleskapet mer stillegående enn noen gang og du kan uforstyrret lage mat og ha en hyggelig prat med familien eller besøket.

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Functionality, Statistics and Marketing