Ovne

TILBEREDNINGSFUNKTIONER

Booster

Booster-funksjonen varmer ovnen din med maksimal kraft på minimal tid. Dette gjør at du kan lage mat med en gang, i stedet for å måtte vente lenge på riktig temperatur.

Surf Cooking

I tillegg til varm luft som kommer fra viften, blåses varm luft gjennom ventilasjonshull som er plassert på sidene av hulrommet og inn i midten. Denne luftsirkulasjonsmetoden resulterer i mer homogen luftfordeling. Surf Cooking Technology lar deg lage tre forskjellige måltider samtidig, uten å blande smak og aroma. Denne metoden resulterer i mer jevn luftsirkulasjon, noe som sikrer at maten tilberedes jevnere.

3D Cooking

3D Cooking, også kalt flerdimensjonal matlaging, er den nye generasjonen profesjonell matlagingsteknologi som aktiverer alle varmeelementer på et flerdimensjonalt nivå. De øvre, nedre og varmeelementene - kombinert med viften - fungerer samtidig for å gi en jevnest mulig varme- og temperaturfordeling. Denne funksjonen gjør det mulig å tilberede store biter som en stor kalkun eller kjøtt perfekt.

PizzaPro

Lag din hjemmelagde pizza på bare 5 minutter. Mer smak og sprø bunn med pizzastein. Fersk pizza i frossenpizza tilberedningstid. Steinovnene i pizzeriaene varmer opp til 300-350°C for å lage den beste pizzaen. PizzaPro-funksjonen varmer ovnen opp til 300°C for å skape lignende resultater. Høy temperatur gir en pizza med sprø bunn, og holder garnityret saftig på toppen. Pizzasteinen varmes raskere opp og holder bedre på varmen, noe som gir raskere og bedre pizzaresultater.

AeroPerfect

Lag deilige, perfekt tilberedte måltider som venner og familie kan nyte med våre AeroPerfect innebygde ovner. Ved å skape en konstant luftstrøm i ovnen, hjelper AeroPerfect-teknologien til å minimere temperatursvingninger, og sikrer raskere og jevnere stekeresultater hver gang.

AirFry

Vår nye AirFry-teknologi gjør ovnen til en luftfrityrkoker med stor kapasitet. Teknologien sørger for en sprø utside og en myk innside med mindre olje, og sparer plass på kjøkkenet uten behov for en frittstående airfryer. Du får også vårt spesialutviklede AirFry-brett, for best resultat. Denne tilberedningsmetoden er takket være vår AeroPerfect-teknologi, som jevnt fordeler varmen i ovnen og har et høyhastighets viftesystem. Siden det heller ikke er behov for forvarming, kan du spare både tid og strøm.

Grill

Det perfekte alternativet for rask grilling. Grill/rist favorittmåltidene dine, eller avslutt oppskriftene dine med en sprø topp.

Ekte varmluft

Du kan bruke denne funksjonen til den ultimate stek eller det perfekte bakverk. Varmeelementet som omgir viften gir jevn varmefordeling for jevne kokeresultater. 

Split&Cook

Denne teknologien deler ovnen i to, slik at du kan tilberede to forskjellige retter samtidig ved to forskjellige temperaturer. Og hvis du ønsker det, kan du fjerne skilleveggen og også dra nytte av den enorme ovnskapasiteten.

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Functionality, Statistics and Marketing