Platetopper

FEATURES

Booster-funksjon

For raskere tilberedningstid kan vår Booster-funksjon brukes ved å stille inn kokesonen på maksimal effekt, hvor den vil nå høyest mulig temperatur på kortest tid.

Barnesikring

For ekstra sikkerhet vil barnesikringen midlertidig låse kontrollpanelet for å hindre barn i å blande seg inn i koketoppens innstillinger.

Restvarmeindikator

Ved å prioritere sikkerhet over alt annet, vil restvarmeindikatoren vise en synlig "h" for å advare deg hvis en kokeoverflate ikke er avkjølt til en sikker temperatur.

Enkel rengjøring

Ved å forhindre at søl brenner seg inn i platetoppens overflate, gjør induksjonsteknologi rengjøring av koketoppen din helt problemfri. Det glatte og sterke glasset av høy kvalitet gjør rengjøringen enda mer uanstrengt; bare bruk en fuktig klut for å tørke bort skitt eller fett.

Enkel installasjon

Det kunne ikke vært lettere å installere induksjonstoppen. Monterte klips på siden av koketoppen lar deg enkelt feste den hvor som helst, uten at du trenger skruer eller ekstra festefunksjoner.

Anti-Overflow System

Platetoppen er utstyrt med et sikkerhetssystem for overkoking. Hvis noe koker over og det kommer søl på kontrollpanelet vil systemet kutte strømforbindelsen umiddelbart og slå av platen. "E"-varslingen vil så vises på displayet.

Over-Heat Safety System

Platetoppen er utstyrt med sensorer som vil beskytte mot overoppheting. Dersom sensorene fanger opp overoppheting vil den automatisk skru av den aktuelle kokesonen.

Digitalt Display

Platetoppen betjenes ved hjelp av et digitalt display med berøringskontroll. Hver operasjon du foretar med berøringskontrollpanelet vil bekreftes av et hørbart signal.

Timer og Buzzer

Med timerfunksjonen blir det lettere for deg å lage mat. Du trenger nesten ikke følge med på maten som lages, da platetoppen vil gi deg beskjed når den valgte tiden er ute, og platen blir automatisk slått av.

AutoCook

Med AutoCook kan du lage mat raskt med tre forskjellige automatiserte nivåer. Du kan her velge mellom "oppretthold varme", "Koking" og "Steking".

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Functionality, Statistics and Marketing