Om Blomberg

Om Blomberg

Blomberg ble etablert i 1883 i Tyskland og har mer enn 130 års erfaring med å levere hvitevarer av god kvalitet. Vi har fokus på praktiske løsninger, innovasjon og energieffektivitet. I tillegg er vi opptatt av design, og tilbyr moderne hvitevarer med god ytelse. Blomberg har en rekke frittstående- og innebygde hvitevarer som knytter teknologi, brukervennlighet og miljøvennlige egenskaper. Vi utvikler produkter etter dine behov og ønsker å gjøre hverdagen enklere med våre teknologier. De er også designet for å ta vare på naturen, uten å gå på kompromiss med kvaliteten.

Bærekraftig hverdag

Blomberg jobber for å redusere belastning på miljøet, og ser alltid etter nye teknologier og funksjoner som kan bidra til en mer bærekraftig hverdag. Har du oppdaget automatisk dosering? Det kan føre til at oppvaskmaskinen og vaskemaskinen bruker mindre vaskemiddel, vann og strøm - som er positivt for miljøet. Og når det kommer til matsvinn, bidrar vi med flere innovative løsninger i våre kjøleskap som gjør at du kanskje kaster mindre. Resirkulerte materialer gir mange fordeler, og noe Blomberg bruker for å redusere forsøpling som er et økende miljøproblem. Store mengder resirkulerte plastflasker, resirkulert fiskegarn og industrielt tekstilavfall har blitt plukket opp og brukt i produksjon for å lage motstandsdyktige deler. Det er verdifulle materialer som blir brukt på ny, og fjernet fra naturen.

Hvorfor velge Blomberg?

Innovativ teknologi og smarte funksjoner som gjør hverdagen enklere

Energieffektive hvitevarer som reduserer ditt vann og- strøm forbruk

Moderne design som passer naturlig inn i hjemmet

Bærekraft spiller en viktig rolle i alt vi gjør

EcoVadis

EcoVadis er verdens mest pålitelige leverandør av bedriftsvurdering for bærekraft. Blomberg har gjennom sitt morselskap fått tildelt EcoVadis sin utmerkelse i gull for sin kontinuerlige innsats for å ta være på miljøet med sine bærekraftige løsninger. Videre har Blomberg store ambisjoner om å fortsette arbeidet med å gi deg og fremtidige generasjoner mer miljøvennlige hvitevarer i årene som kommer.

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Functionality, Statistics and Marketing