Energieffektiv oppvaskmaskin med varmepumpeteknologi

Blomberg lanserer verdensnyhet

Energieffektiv oppvask

Det er mye fokus på energieffektivitet og miljøpåvirkning i dag, noe som motiverer Blomberg til å utvikle mer energieffektive produkter som gir betydelige energibesparelser for forbrukerne. Oppvaskmaskinen blir hyppig brukt i hverdagen vår, og med varmepumpeteknologi kan man spare strøm uten at det går ut over vaskeresultatet.  

Varmpeumpeteknologi

Mesteparten av strømmen oppvaskmaskinen bruker går til oppvarming. Disse Blomberg-maskinene er utstyrt med en varmepumpe som effektivt varmer opp vaskevannet gjennom hele vaskesyklusen. Oppvasken vaskes med optimal varmeeffektivitet ved å gjenbruke varmen i systemet i en lukket sløyfe. Dette reduserer energiforbruket med opptil 52% sammenlignet med konvensjonelle oppvaskmaskiner i energiklasse F. Teknologien reduserer energiforbruket så mye at den allerede oppfyller den nye og strengere energiklasse A med god margin. De årlige besparelsene tilsvarer å brygge 1250 kopper kaffe, stryke 2800 skjorter, koke 1400 liter vann eller støvsuge i 200 timer.  

Oppvaskmaskiner med energiklasse A-10%

I tillegg til lavt strømforbruk har maskinene en kapasitet på 16 kuverter, noe som er en av de høyeste på markedet. Maskinen har også en rekke spesielle egenskaper og funksjoner. Døren til oppvaskmaskinen åpnes automatisk på slutten av programmet slik at den fuktige og varme luften bidrar til raskere tørking.  
CornerIntense er en spylearm med en ekstra arm, spesialdesignet for å nå alle hjørner av maskinen og fjerner selv de tøffeste flekkene. Uansett hvor du plasser oppvasken i maskinen, blir den ren.  

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Functionality, Statistics and Marketing